Specialități

Pastramă de oaie/porc pe boate la jar

Pastrama de oaie sau porc pe boate:

Pastrama oaie/porc pregatita in condimente si pusa pe boate de lemn pe jar de carbune.

Porția/persoană conține garnitura de cartofi copti in jar, sau taranesti, muraturi de casa si sos de usturoi verde.

Minim 20 de persoane, se prepara doar la cerere.

Timp preparare 4-6 ore, in functie de marimea carcasei.

Porc la rotisor

Carcasa porc de casa, pregatita in mirodenii pusa la rotisor pe jar de carbune.

Porția/persoană conține garnitura de cartofi copti in jar, sau taranesti, muraturi de casa si sos de usturoi verde.

Minim 20 de persoane, se prepara doar la cerere.

Timp preparare 4-6 ore, in functie de marimea carcasei.

IMPORTANT

Dragi turiști,
în incinta pensiunii
ESTE INTERZIS CONSUMUL
de alimente și băuturi aduse din exterior.

Check in 18.00-22.00
Check out 10.00-11.00

Cu drag,
Pensiunea La Maria.
Vezi Site
close-link