Despre noi

Află povestea noastră…

Povestea noastră începe în 2017 când a luat naștere Pensiunea La Maria din dorința de a oferi oaspeților noștrii un mic colț de rai, care să îmbine perfect tradiția, peisajele pitorești, liniștea naturii, mâncarea tradițională preparată ca pe vremuri și confortul de acasă.

Pensiunea noastră este situată la 500m altitudine, fiind o construcție din lemn atât interior cât și exterior, având un aer rustic și confortabil așa cum îi șade bine unei case tradiționale românești.

Camerele aflate pe fața pensiunii oferă cu generozitate peisaje minunate în care se zăresc mandrele crește ale munților din Parâng (Vf Cerbul, Vf Parângul Mare și Vf Păpușă),în timp ce camerele aflate pe spate oferă priveliștea părculețului cu o mică cascadă parcă desenată în frumosul coloristic al naturii, in total dispunem de 10 camere, toate dotate cu baie privată.

La noi relaxarea înseamnă o grădina cu hamace, ciubere dacice și șezlonguri, activități în aer liber precum tenis de masă, biliard, air hokey, la care se adaugă liniștea naturii, un peisaj de un coloristic nemaivăzut și o atmosfera caldă și prietensoasa. Desigur nu putem să nu menționăm și părculețul cu păuni colorați alături de micuța cascadă de apă ce ne întâmpină oaspeții chiar la intrarea în Pensiune. 

În aer se simte zilnic mirosul de pâine proaspătă, coaptă pe vatra, alături de mâncărurile tradiționale românești pe care Maria le pregătește doar din produse Bio crescute în  ograda proprie alături de fructe și legume din grădina sa.

Așadar, dacă vreți să va bucurați de acest mic colț de rai și să gustați din cele mai bune mâncăruri tradiționale, va așteptăm cu drag, acasă La Maria .

IMPORTANT

Dragi turiști,
în incinta pensiunii
ESTE INTERZIS CONSUMUL
de alimente și băuturi aduse din exterior.

Check in 18.00-22.00
Check out 10.00-11.00

Cu drag,
Pensiunea La Maria.
Vezi Site
close-link